Terug naar overzicht

Met naald en d(r)aad.

thumbnail_shutterstock_75583609.jpg

Met naald en d(r)aad.


Kleding borduren begint natuurlijk met een ontwerp en een kledingstuk. Op basis van het ontwerp maken we een digitale borduurkaart, een soort van ‘mal’, waarop te zien is welke ‘steken’ de borduurmachine gaat maken.

Dit borduurlogo aanmaken is een eenmalige handeling en kost. Wij bewaren dit ontwerp, voor eventuele latere bestellingen. Niet alleen het ontwerp, ook het te borduren textiel bepaalt hoe we te werk gaan. Zo vragen stoffen van zware kwaliteit (bijvoorbeeld jassen en tassen) om een andere aanpak dan lichtere materialen (zoals poloshirts).

Borduren is een zeer duurzame oplossing voor het aanbrengen van uw logo of slogan. Een borduring gaat namelijk net zo lang (of zélfs langer) mee als het kledingstuk zelf. Bovendien heeft het een chique, exclusieve uitstraling. Een groot voordeel van een geborduurd logo is dat deze zeer goed bestand is tegen de wasmachine waarbij er geen kwaliteitsverlies ontstaat na veelvuldig wassen. Daarbij is een borduring ook kleur- en slijtvast en erg mooi op textiel met een ruw oppervlak, zoals dikke sweaters, fleece, mutsen en (winter)jassen.


Wil je zelf ook graag een offerte of wens je meer informatie over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe kunnen we je helpen?