Meet the team

Goele

Goele is onze zaakvoerder. Naast management en marketing van Beerendruk, zorgt Goele ook voor het grafische ontwerp voor onze klanten. Goele is van opleiding ergotherapeute (iets hèèl anders dus), maar genoot uitgebreide grafische opleidingen in avondschool. Goele is ook verantwoordelijke van het atelier en maakt iedere week de planning op in het atelier, zo heeft iedereen een overzicht van wat er dient te gebeuren die week.

Diana & Debbie

De kans is groot dat je Diana of Debbie aan de telefoon krijgt als je naar Beerendruk belt. Zij zullen je met een lach te woord staan en al je vragen proberen te beantwoorden. Zij helpen je ook verder in de winkel en kennen het hele assortiment van textiel (bijna) uit het hoofd. Offertes en bestellingen aangaande textiel worden door hen opgesteld. Ook uitpakken van bestellingen, sorteren van de textiel en klaarzetten voor productie nemen ze voor hun rekening.

Ann

Ann verzorgt onze boekhouding. De basis van een goed draaiend bedrijf is dan ook orde in de papperassen. Heb je vragen over een factuur, een betaling, leverbon of dergelijke, hiervoor kan je steeds contact opnemen met Ann!