Belettering met de hoofdletter B

Voertuigbelettering - Zandstraaleffect op ramen - Stickers in 1 kleur
Full color stickers - One way vision stickers


Neem contact met ons op en wij zorgen voor een goede afhandeling voor ontwerpen en kleven van uw (bedrijfs)voertuigen en ramen.

voertuigbelettering
voertuigbelettering
voertuigbelettering
voertuigbelettering

Voertuigbelettering

Wilt u reclame op uw auto, bestelwagen of vrachtwagen? Goed idee! Voertuigbelettering is dan ook één van de goedkoopste en efficiënste vormen van reclame.

Alles kan: van  belettering tot een complete wrap, in full colour of een afbeelding in verschillende vinylsoorten. Met de beste folies en laminaatsoorten bent u altijd verzekerd van een kwalitatief en duurzaam product.

Raambelettering – Zandstraal effect

Zandstraalfolie geeft een bestaande glaspartij het uitzicht gezandstraald of gematteerd te zijn. Het grote voordeel van deze folie is dat het kleven ervan veel goedkoper is dan het raam te laten zandstralen of verzuren.

Overal waar privacy en discretie gewenst is, biedt de plaatsing van een zandstraalfolie een oplossing. Niet alleen toepasbaar op uw kantoor of bedrijf, maar zeker ook voor de particulier thuis. Een zandstraalfolie combineert een hoge zichtwering met een hoge lichtdoorlaatbaarheid, zonder verlies aan licht.

Machinaal kunnen uit deze glasfolie vormen, figuren, teksten, logo’s gesneden worden. Zelfs afbeeldingen,

Raambelettering – One way vision

One way vision is een type raamfolie voorzien van honderden microgeperforeerde gaatjes die op de buitenzijde van uw ramen gekleefd wordt. Achteraan ziet de gaatjesfolie zwart (de kant van de belijming), waardoor u gemakkelijk van binnen naar buiten kan kijken. Vooraan is het vision print materiaal wit, waarop uw logo, boodschap of afbeelding wordt gedrukt.

Het voornaamste voordeel van deze raamfolie ten opzichte van heel wat andere verduisterende raamfolies, is dat u wél naar buiten kan kijken alsof er geen folie op uw ramen hangt. Wanneer men echter van buiten naar binnen kijkt, ziet men de bedrukking. Op deze manier krijgt u een one way vision effect. Kortom, dit is dé manier om reclame op uw ramen te plaatsen zonder er zelf hinder van te ondervinden.

Uiteraard creëert deze raamfolie ook extra privacy. Alleen geldt dat enkel overdag. Wanneer het buiten donker is en licht binnen, kan men namelijk wél gemakkelijk naar binnen kijken.

Deze vision print wordt eveneens gebruikt voor de achtervensters van voertuigen en ook op autobussen geeft deze raamfolie interessante publicitaire mogelijkheden. Wanneer de vision print folie op autoruiten wordt geplaatst, worden deze best eerst gelamineerd. Zo wordt de bedrukking namelijk beschermd tegen beschadiging door de ruitenwissers.

Voor alle kleefwerken werken wij tegenwoordig samen met Impuls.