Maak een professionele
eerste indruk

We kunnen er niet meer omheen: een mooi en verzorgd bedrijfsimago wint vandaag de dag aan steeds meer belang. Het ideale visitekaartje voor je onderneming? Gepersonaliseerde en herkenbare bedrijfskleding. Want kledingstukken die uniformiteit en professionaliteit uitstralen, wekken ook vertrouwen op. En dan is een goede eerste indruk nooit ver weg.

Maak een professionele indruk
Woodyou

Pasbeurten bij ons
of bij jou ter plaatse

Bij Beerendruk kun je de totaalrealisatie van dergelijke werkkledij met een gerust hart uit handen geven. Wij voorzien je medewerkers van een kwaliteitsvol uniform dat perfect bij hen past, én dat volledig in lijn ligt met de identiteit van je bedrijf. Of jij nu naar ons komt of wij naar jou met onze “Beerenbus”, onze experts verzorgen hoe dan ook pasbeurten op maat, zodat iedereen dezelfde dresscode geniet.

Complete outfit van
jas tot schoenen

We begeleiden je daarbij intensief, waarbij we altijd rekening houden met je persoonlijke jobinhoud en doelen. Welke materialen, texturen en stoffen zijn het meest geschikt, in welke maten en kleuren, welke stuks zitten het gemakkelijkst, … Van jassen tot mutsen en van sokken tot stevig schoeisel: Wij zetten onze klauwen in jouw project.

Complete outfit

Hoe kunnen we je helpen?