Creatief en ervaren team

Wij zijn een ervaren
en creatief team

Één ding dat Beerendruk als geen ander kenmerkt, is de aandrijving door een team dat grotendeels uit sterke vrouwen bestaat. Zaakvoerster Goele heeft, met haar achtergrond in grafisch ontwerp, een enorme expertise wat digitaal drukwerk, textielbedrukking en borduren betreft. Ze stuurt haar ateliers met de nodige creativiteit aan en wordt in de winkel ondersteund door Diana en Debbie: twee ervaren specialisten die van aanpakken weten, en samen een sterke tandem vormen.

Professioneel advies op
maat van je bedrijf

Daar waar Diana voornamelijk hulp verleent aan kleine zelfstandigen, richt Debbie zich eerder op het begeleiden van grotere KMO’s en het ter plaatse bezoeken van bedrijven. Zij vormen het eerste contact dat je als klant hebt met de winkel, en geven je professioneel advies op maat van je bedrijf.

Professioneel advies
Jouw project

Wij hebben het
(beeren)druk
met jouw project

Flexi-jobbers Goele, Liese, Catho en Charlotte ondersteunen dan weer waar nodig, en staan in voor allerhande druk- en atelierwerk. En laten we ten slotte Henri niet vergeten: de bedrijvige plus-opa van Goele, die met zijn meer dan 70 jaar de kers op de taart van Beerendruk is. Is alle textiel bedrukt en zijn de bestellingen compleet, dan verzorgt hij iedere donderdag met veel enthousiasme de leveringen.

En dan is de cirkel rond: samen zetten we onze klauwen in jouw project, en streven we ernaar dat jij voor de volle 100% tevreden kunt zijn.

Hoe kunnen we je helpen?