Unieke uitstraling

Wij creëren jouw
unieke uitstraling

Mooie bedrijfskledij die goed past en comfortabel zit is één ding. Een onuitwisbare indruk nalaten op klanten is een tweede, en dat doe je door je werkkleding een persoonlijke en unieke touch te geven. Say no more, want met onze textielbedrukking of textielborduring op maat creëer je moeiteloos die authentieke uitstraling die je voor je onderneming in gedachten hebt.

We bekijken samen de
beste optie voor jou

Onze experts adviseren je uitgebreid over de verschillende mogelijkheden (borduring of bedrukking) en welke daarvan zich het beste leent tot jouw behoeften. We overlopen samen je ontwerp, de kwaliteit van je drukwerk, de grootte van de oplage, het kostenplaatje, jouw specifieke wensen, … en gieten dit alles in een mooi eindresultaat waarmee jij 100% tevreden bent.

De beste optie voor jou
Vooraf passen

Vooraf passen?
Geen probleem!

Je werknemers of teamleden kunnen ook op voorhand de kleding komen passen. Je bent bij ons van harte welkom met al je passers of je kan ook een pasreeks (pasbox) meenemen, indien gewenst. Makkelijk, toch? Gaat het om een groter aantal werknemers, dan kunnen wij met onze Beerenbus ook gerust tot bij jou komen. De kleding brengen we mee, zodat personeelsleden op hun gemak in je bedrijf zelf kunnen passen.

Hoe kunnen we je helpen?