Terug naar overzicht

Voor ieder wat wits!

Als schilder of stukadoor wil je natuurlijk goed voor de dag komen en werken kunnen uitvoeren in praktische, comfortabele kledij.  
Daarom is het van belang om voor kledij te kiezen die jou een optimale bewegingsvrijheid geeft in verschillende weer- en werkomstandigheden. 

6341%202410%209079_5.jpg


Onze aanpak?

Bij Beerendruk brengen we je graag van je ‘stuc’ door te kiezen voor een hands-on aanpak. Hierbij vinden we het van belang persoonlijk advies te geven en te luisteren naar jouw wensen als klant.  

Wij beschikken tevens over een divers assortiment schilderskleding en werken met verschillende professionele, stijlvolle én slijtvaste merken zoals o.a. Snickers en Fristads. Kortom, je kan bij ons terecht voor kledij van A tot Z; van t-shirts tot werkbroeken en -schoenen en alles daartussenin!



6241%201148%202410_1_5.jpg


Waarom kiezen voor bedrukte of geborduurde schilderskleding?

Ook voor bedrukte of geborduurde schilderskleding ben je bij ons aan het juiste adres! Een bedrukking of borduring geeft net dat ‘spatje’ extra aan jouw kledij en zorgt steevast voor een professionele look. Daarbij is het ook de ideale manier om jouw bedrijf ‘in de verf te zetten’. Win-win dus!


De druktechniek die voorgesteld wordt is afhankelijk van de oplage, kleuren van jouw logo en de textielsoort. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met jouw budget en de gewenste look.

Wist je dat?

Je bij ons voor veel meer als alleen (werk)kledij terecht kan? Wij bedrukken namelijk ook visitekaartjes, vouwmeters, hekwerkbanners, naambordjes… en nog zoveel meer!


Wil je graag wat ‘kleur’ brengen in jouw kledij of wens je graag een vrijblijvende offerte?
Stuur ons gerust een mailtje, dan zetten wij ‘Beeren’graag onze klauwen in jouw project!

Hoe kunnen we je helpen?

Open chat
1
💬 Hulp nodig?
Hallo! 👋
Kunnen we je helpen?